7.6.2011

every time you're near i feel like i'm in heaven

Mun loma on lähteny ihan kivasti käyntiin, vaikkei tää tunnu töiden takia lomalta. En siis saa nukkuu pitkään, mut eiköhän seki kahen viikon päästä taas onnistu. Onneks työpäivät on suht lyhyitä, niin jää aikaa rentoutumiselle ja kavereiden kans oleskeluu:-)






Heräsin aamulla töihin, paiskin 6h, töistä päästessäni yllätyin säästä (♥), käväsin kotona ja huomasin Ifolorin tilauksen tulleen, rakastuin uuteen biisiin, pyöräilin kapee, seurasin Julian ja Janinan shoppailua, käytiin ostaa herkkuja ja suunnattiin Linnanpuistoon ottaa aurinkoo, viettää aikaa ja syömään! Julia tosin lähti siitä heti jo pois, mut hyvin mulla aika kulki Janinan kans:-) Nyt oon nii väsy, et taidan sulkee koneen ja mennä suihkuun.
P.S Mul on liian isot jalat, dislike.

2 kommenttia:

  1. No nyt on pakko käydä kommentoimassa tähänkin:-D sitä vaan, että tässäkin oli mukavan kuulonen biisi!:o mietin vaan, että oliskohan mitenkään mahollista laittaa vaikka ihan pienellä biisin nimi johonki kohtaan postausta ku sulla on aina nii hyviä biisejä, joita ois kiva kuunnella myöhemminki, mut ku ei jaksais klikkailla noita isoiks ikkunoiks?:D

    VastaaPoista
  2. jep:D ja joo pitäs alkaa kirjottelee noihin niitä biisien nimii, unohdan aina:'Ddd...

    VastaaPoista

kamera: canon eos 1000D :-)