21.11.2011

aivosolut liikkeellä

Mitä rakkaus on? Onko kohtaloa olemassakaan? Jos on, niin kipittäis tänne näin...
Tekis mieli uppoutua pitkästä aikaa Greyn anatomian maailmaan. Se on ihan kun toinen maailma, johon lähen huonoina päivinä pakoon (ja vieressä kuuntelen äitin nalkutusta siitä, miten teennäinen sarja se on! olis hiljaa vaa mur). Narniaan ei oo vaatekaappi vieläkään päästäny, niin tyydyn sitten tohon noin.
joulu6
joulu4
joulu1
joulu2
Miksei kaikki mee aina niin kun ite haluis? Onks aivoilla joku ylimiettimis vaihde päällä aina iltaisin? Mitä miesten päässä oikein liikkuu? Miks meille syötettiin pikkulapsina monia vuosia valhetta joulupukin olemassaolosta, jos sitä ei muka ole?Ja miks herätyskellot on niin rasittavia ja kääntää joinain aamuina takkinsa ja jättää mut unien ihmeelliseen maailmaan, vaikka pitäis kiiruhtaa kohti maailman parasta paikkaa eli koulua? Miks kirjotin Googleen "lääkäri", vaikka piti kirjottaa "kääntäjä"? Miks ruoka on niin vastustamatonta? FFuu nää on näitä elämän suuria mysteereitä, pää parka.
Kuvat viime joululta, koska joulufiilis ja ostin tänää jo joululahjoi!
Cary Brothers-Can't Take My Eyes Off You ♥
Wisdom tells me turn away
Broken once, it's all the same

7 kommenttia:

  1. Meinasinkin kommentoida ettei taida olla ihan tän vuoden kuvia xD Mäkin oon miettiny samaa;ensin lapset opetetaan uskomaan joulupukkiin ja olemaan valehtelematta kunnes menee muutamia vuosia ja todetaan puolet aikuisten sanoista valheiks...

    VastaaPoista
  2. Moi vaan ! Etin jotain kivaa luettavaa blogia, ja löysin tän :) Sitten lueskelin kaikkia ihania tekstejä, ja huomasin että oot jotenki saman tyylinen kun minä, ainakin jossain määrin. Liityin sitten lukiaksi :) Ja noi kuvat on niiiin ihania, ja hyvälaatuisia ainakin mun kameralla ottamiin verrattuna :D Voit käydä katsomassa munkin blogin (se on sitten ihan alussa, tein sen viime viikolla :D)

    ellylandia.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Ellullu: kiitosta :) käyn tsekkaa sun blogin!

    VastaaPoista
  4. "miks ruoka on niin vastustamatonta"
    totta..
    oh joulukuvat, tosi kivoja!(:

    VastaaPoista
  5. miksi miksi miksi? miks tämmösiä kysymyksiä tulee edes mieleen? ja miks mä mietin tota samaa ruokakysymystä muistaakseni viimeks eilen?:--D noo onneks näihin ei vastausta tarvi tietääkään:) ja hei kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  6. jjenna: täänks :) !
    hennu: äläpä! mut kaikkeen ei vastausta onneks tarvikkaa :> kiitoskiitos! :D

    VastaaPoista

kamera: canon eos 1000D :-)