20.5.2012

and out of all these things i've done, I will love you better now

Kun on viikon ilman nettiä, niin on huomannu käyttävänsä aikaa paljo tehokkaammin ja järkevämmin! Vaikka kyllähä netin toimimattomuus ärsyttää ja pahasti, kun suurinosa koulujutuista täytyis tehdä koneella. Siispä parit kouluhommat tyylikkäästi viikon myöhässä tehtynä krrhmmm... Tällä hetkel puhelin on USB:lla kiinni koneessa ja joka ikinen sivu latautuu ehkä minimiltää viidessä minuutissa, ai miten niin raivostuttavaa?!
LOLO22
Näihin päiviin on sisältyny lähinnä kiireestä johtuvaa stressiä ja stressistä johtuvaa unettomuutta. Oon jo niin loman tarpeessa! Haluaisin päästä nollaamaan aivot ihan täysin, mut kesällä alkaa tietenki syksyn yo-koitoksiin lukeminen. On näihin päiviin mahtunut myös pettymyksiä tyhmien auringonoton pilaavien pilvien takia (haluan jo kunnon rusketuksen!!), psykan lukemista kauheessa kiireessä, extempore kävelyreissuja, ihmisten pommittamista tekstiviesteillä tylsän koti-illan välttämiseks, pettymys Suomen peliin (paitsi torstain Suomi-USA oli kyllä h-u-i-k-e-e ja sai ihan mahtavan fiiliksen), häästressiä ja mekon tilaaminen, jäätelöä, stressipäänsärkyääääää, tekemättömiä kouluhommia joita täs just parhaillani yömyöhään teen, autokoulun teoriatunteja, ikkunanpesua vapaaehtosesti ja vaikka mitä. LOLO
Toisinaan tän stressin keskellä tekis mieli olla vielä se viaton Jaana viisvee, joka iloitsi kaikenmaailman ökkömönkiäisistä ja jolle päiväkodin päiväunet oli kaikista hirvein asia maailmassa. Pienenä kesälomat tuntu ikuiselta, eikä tarvinnut huolehtia mistään aikuisten asioista. En tän ikäsenä kyllä tajua, että minkä ihmeen takia kaikki lapset haluais kasvaa isoiks ja päästä jo kouluun... Tän ikäsenä täytyy jo itsenäistyä ja oravanpyörän keskellä unohtuu iloita niistä ihan pienimmistä asioista. Ainakin tän kauheen stressin ja lukion kakkosluokan loppurutistusten keskellä on semmonen olo, ettei vaan jaksais. Olispa kaikki helpompaa ja kunpa ei stressaantuis mistään, mutta eiiiiiiii........ Onneks loma alkaa ihan justiinsa! Ja en oo kameraa riepotellu kamalasti mukana, joten kuvat on iha kännykällä räpsitty.
►Ed Sheeran-Lego House


3 kommenttia:

kamera: canon eos 1000D :-)