3.6.2012

seuraavat kaksi viikkoa matkin naantalin aurinkoo

Ulkona oli jo semmonen raikas kesäyön tuoksu!

1
3 7 6 5 2 4
Eilen kävin läpi varmaan koko tunneskaalan. Tunsin niin surua kun iloakin. Itku ei ollu kyllä kaukana Hykin lukion viimesessä kevätjuhlassa... Nyt alan vasta tajuumaan, että en enää koskaan palaa Hykkiin, enkä tuu koskaan valmistumaan ylioppilaaks nimenomaan Hykin lukiosta. En tajuu miten jostain koulusta on voinu tulla niin tärkee mulle ja monelle muullekin. Kapinoin ainaki sen verran, etten kyllä aio vaihtaa Facebookin tiedoissa lukioo, jota käyn :-( Tänä vuonna en koulun lakkauttamisen takia oottanu kesälomaa samalla tapaa ku aikasempina vuosina, mut tällä hetkellä loma tuntuu ihan muksalta koko toukokuun kestäneen stressin takia.

Uudet tuulet puhaltaa kuitenkin ja uuteen täytyy yrittää sopeutua sen sijaan että katkeroituis ikuisesti. Varmasti sopeudunki, mut oon silti sisimmältäni ikuinen Hykin lukiolainen! Vihaan hyvästejä, mut elämä jatkuu.

Eilinen päivä suju siis koulun lakituksien lisäks yo-juhlissa ja illalla siirryin juhlistamaan koulujen loppumista muutaman hassun kanssa. Kaikki ei menny iha suunnitelmien mukaan, mut hauskaa oli jokaikisestä kommelluksesta huolimatta! Nyt on ihan älytön väsymys, koska pääsin halailemaan sänkyä vasta kuuden aikoihin yöllä eli sillon kun tuli jo valosta..... Lopuks onnea kaikille valmistuneilla ja ylioppilaille! Omat kirjotukset on vast edessä päin ja syksyn koitoksiin voiskin alkaa jo lukee, koska tähtään semmosiin arvosanoihin, joita sit kehtaa näyttää muille. Tota jaksotodistusta ku en kauheen mielellään ihmisille vilauttele...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera: canon eos 1000D :-)