5.9.2011

Go ahead

Halusin nyt kuitenkin laittaa vähän enemmän kuvia viime viikolta:-) Meillä oli koulussa siis Comenius-projekti, eli meille tuli Bautzenista Saksasta viikoks 15 opiskelijaa, joista yks tyttö oli meijän perheessä. Koko viikko tuli puhuttua enkkua ja pärjäsin mun kielitaidolla loppujenlopuks hyvin! Oli yks paras lukioviikko ja tulee kyllä ikävä HYKkiä, kun se lakkautetaan.
c
Ekana iltana vietettiin ilta Mikolla ja ilta/yö oli yllättävän lämpönen. Ei tapahtunut mitään sen erikoisempaa, oli tutustumista ja sen semmosta.
a
Lauantaina piti herätä yhdekstoista Ahvenistolle pelailee mölkkyä, rantalentistä, uimaan, saunomaan ja paistamaan makkaraa. Oli viikon lämpimin päivä ja olin tietenki erehtyny laittamaan farkut jalkaan! Vesi oli yllättävän kylmää uida ja makkarat palo pikimustiks. Kotona syötiin tortillaa ja lähdettiin illaks Sannalle, jossa kaikki muutkin oli.
e
Sunnuntaina ohjelmassa oli luontokierros Aulangolla, ryhmäkuvia, näkötorni, pyöräilyä, kotona oleskelua. Maanantaina koulu alkoi yheksän aikaan. Meillä oli viikon info, projektiin liittyviä tehtäviä, kierros Hämeen linnassa ja kaupungissa, jota osa meistä suomalaisista ei edes jaksanut kuunnella. Illemmalla katottiin porukalla kevään Suomi-Ruotsi peliä Niinalla ja syötiin.
g
Tiistaina työskentely koulussa jatku ja käytiin kattomassa Lammin lukion musikaali Verkatehtaalla. Koulussa kirjoitettiin mm. esseet englanniks. Illalla grillattiin ja vietettiin muutenkin iltaa Sannalla. Tultiin jo vähän aikasemmin kotiin, koska oltiin koko keskiviikko Valkeakoski(HAMK)-Tampere-Ideapark tourilla.
h
Keskiviikkoilta oli pakkausta NY 24h-leiriä varten, joka oli Lammilla torstaista perjantaihin. Siellä meillä oli enkun kielellä ohjattua yrittäjyystoimintaa jne. Leiri oli ihan mahtava! Suurinosa valvo koko yön ja itekin pysyin lähinnä Singstarin voimin hereillä.
f
Perjantaina aamulla jouduin kuitenki lähtemään Savonlinnaan hautajaisiin ja tulin sieltä perjantai iltana. Sillon menin suoraan Idänpäähän, jossa suurinosa saksalaisista ja niiden hosteista oli. Moni oli kuitenki jo ehtiny lähtemään kotiin väsymyksen takia. Mulla alko jo tarkkaavaisuus heittämään niihin aikoihin, koska olin valvonu yli 44 tuntia!
d
Lauantai aamuna hyvästeltiin ja päästettiin saksalaiset kotimatkalle:-( Jäljelle jäi hyviä muistoja ja pikku ikäväkin. Tuntu ihan omituiselta olla täällä yksin kotona lauantaina... Tosi nopeesti siihen tottu, et oli melkein vieras ihminen talossa.
b
Heehe, vaikka kivenkovaan väitin, etten kertaakaan kyllä laula tuolla leirillä, niin enköhän mä siellä ainakin 10 kertaa laulanu...:-D Jopa puol kuuden aikoihin aamulla, kun muut olis halunnu nukkua. Jopa alko porukkaa heräilemään (ja mun päätä särkemään, mut kiitos meijän koulun ihanalle vaihtarille päänsärkylääkkeestä!)
2
3
1
Valkonen ja pehmee tuubihuivi oli rakkautta ensisilmäyksellä, vaikka harvoin mihinkään vaatekappaleeseen poden näin suuria tunteita! Se on siis Ginasta. Mun on myös pitäny jo kaauuuuuuan ostaa hopeashampoo- ja hoitoaine, joten nekin tarttu Ideaparkista mukaan. Tänään tein jonkinsortin heräteostoksen uudessa Citymarketissa ja ostin Greyn anatomia 6-kauden, koska se on puuttunut mun GA-kokoelmasta jo kauan. Nyt oon melkein 50 € köyhempi, mut so ist das Leben.

Santogold-You'll Find A Way

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kamera: canon eos 1000D :-)